Abonneer je op mijn blog!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2016 by Hey. I'm Silvie

Op kamp en post

August 2, 2016

 

 

Op kamp en post. We kennen het allemaal op de één of andere manier. Ik ontving meestal een enveloppe met een brief in.

Tegenwoordig heb je andere manieren, ik vertel je er ééntje!

 

Nu sta ik aan de andere kant van de brief... of laat ons zeggen kaart. Ik hou van efficiëntie, originaliteit en dit alles het liefst zo snel en simpel mogelijk. Met de bpost-app: Mobile Postcard, maak ik met enkele (duim-)klikken een originele ansichtkaart en dit simpelweg op mijn smarthphone!

 

 

 

 

De voordelen volgens mijn ervaring voor jullie op een rijtje:

 

 

1. Gratis

 

De app is gratis, de kaart niet ;-) Je betaalt €2,45 per kaart. Wanneer je van plan bent meerder kaarten te versturen (kamp, feestdagen,..), dan kan het handig zijn credits te kopen. Op deze manier bespaar je geld. Hieronder de credittabel 2016:

 

 

 

 

2. Personaliseren

 

Je kan de kaart personaliseren door persoonlijke foto's of afbeeldingen aan je kaart toe te voegen. Dit kan door een afbeelding te uploaden of door rechtstreeks een foto te nemen. Ook meerdere foto's op één kaart zijn mogelijk. Een handige collage-optie, helpt je hierbij.

Achteraan de kaart kan je een persoonlijk berichtje nalaten. Je hebt hiervoor 18 regels ter uwe beschikking, jeeehaa!

 

Laat je creatieve geest de vrije loop! Ik vond het leuk om een thema in de kaarten te laten terugkeren. Mijn laatste thema was: dieren en bloemen. Andere ideeën zouden kunnen zijn: brainbrekers, opdrachtjes, één kaart is een onderdeel van een groter foto,... 

 

 

 

3. Datum

 

Dit is één van mijn favoriete opties! Je kan je kaarten op voorhand maken en deze inplannen voor verzending. Dit doe je aan de hand van een kalender. Lekker gemakkelijk toch! Zo vergeet je geen enkele verzending.

 

 

4. Adres


Een handig hulpmiddel is dat je adressen kan opslaan. Adressen in je smarthphone? Nog gemakkelijker, uploaden die handel. Op die manier hoef je niet telkens de ellenlange en soms complexe adresgegevens minuscuul over te typen. Lang leve de efficiëntie!

 

 

5. Herinnering


Wanneer de gelukkige ontvanger moe en afgeleefd terugkeert van een onvergetelijk kamp, worden de overlevende kaarten niet afgedankt. Nee, sommige halen het tot "The wall of fame" in de tienerkamer aan één of ander kerstlichtjessnoer, tussen een boek of agenda of... gewoon aan de frigo. Leuk is dat!

 

 

 

 

Please reload