Abonneer je op mijn blog!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2016 by Hey. I'm Silvie

Vuurschaal inspiratie

December 26, 2016

 

 

Een zomeravond bij de buren... Een lekker glaasje rood, snoepjes, getetter, maar vooral... een gezellig warm vuurtje!

 

We kennen het zomerweer in ons Belgenlandje. Met een beetje geluk hebben we overdag lekkere temperaturen, maar 's avonds koelt het snel af, steekt de wind op... Onze buurvrouw, een ECHTE klusvrouw (!!), had het pientere idee om een action BBQ'tje om te toveren tot een vuurschaaltje. Knap vond ik zelf! Hout sprokkelen in ons nabije bosje, wat handige tipivormige skills en hop aanmaken dat vuur! Heerlijk was het...

 

 

"Ik wil nu ook wel een vuurschaal..."

 

 

 

Zoals dat met buren gaat, wilde ik natuurlijk ook graag zo ééntje... OOIT! Ik zag het al helemaal voor me: zomeravonden, winteravonden, marshmellows, dekentjes, outdoorcinéma, gesmolten schoenzolen, verbrandde vingers,... ;-)

  

 

 

 

Eén jaar later... still no fire scale.... MAAAAR met een winter BBQ in het vooruitzicht werd mijn research naar ideetjes (heb ik altijd, sterker dan mezelf...) terug aangewakkerd! Hieronder enkele ideetjes die ik her en der vond. Klik op de foto voor de bron.

 

 

 

 

Een verkoopspraatje en een review van een collega die ik toevallig tegenkwam tijdens onze zoektocht, overhaalden me. Deze schaal is het geworden! De Esschert Design vuurschaal XL. *Bloos*  

 

 

"Eén is geen... toch?"

 

 

We kochten ook de size M. Zo hebben we voor 2 van onze 3 terrassen een aangepaste schaal.

 

 

 

 

Hier staat hij dan, onze vuurschaal! Zo blij mee. Ik kijk al uit naar de winter en zomermomenten rondom het vuur. Meer sfeer opsnuiven? Het kan, wanneer je klikt op de volgende bloglink: Winter BBQ thuis!

 

 

 

 

Please reload