Wij op Youtube bij Sanny zoekt geluk?!


WAAAAA, dit had ik niet verwacht!! Mijn kaakspieren en stembanden werden meteen gerekt en gestrekt bij het zien van m'n foto samen met m'n grootste vriend Milo op het Youtubekanaal van Sanny Verhoeven, Sanny zoekt geluk. Benieuwd? Lees snel verder!

Hey. I'm Silvie | Lifestyle Blog. Wij op Youtube?!

Wie is Sanny?

Sanny gelooft dat alles in het leven mogelijk is en je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Sinds 2013 deelt zij haar ‘zoektocht’ naar hoe je het beste uit jezelf haalt. Op die manier ontstond haar Youtube kanaal 'Sanny zoekt Geluk'.

Hey. I'm Silvie | Lifestyle Blog. Wij op youtube?!

Sanny zoekt geluk?

Het eerste feel-good-kanaal van Nederland. Je vindt er elke week leuke video's en vlogs met tips voor een gelukkig, succesvol en gezond leven. Elke donderdag om 16.00 uur en op zondag een vlog om 8.30 uur.

Hey. I'm Silvie | Lifestyle Blog. Wij op Youtube?!

Wat mag je verwachten?

Verwacht vooral vlogs over: geluk, gezonde voeding, reisinspiratie, mindfulness, carriere, succes, je mind, stress verminderen, yoga, lifehacks, productiviteit, de law of attraction, de liefde en mediteren.

Februari = motivatiemaand!

Februari is #MOTIVATIE MAAND. Elke dag van deze maand post Sanny een nieuwe video met haar persoonlijke tips voor een beter 2017. Van doelen stellen en meer focus, tot yoga en loslaten. Elke dag een korte tip speciaal voor ons!

Want to see Milo and me stretching of wil je gewoon zelf meedoen? Kijk dan naar dag 11 van de motivatiemaand via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=pl1lgIJlShc&t=21s

Wil je een haar motivatievideo's ook niet missen? Abonneer je dan via deze link op haar kanaal: http://bit.ly/1bmeWuC

Waar je Sanny nog kan vinden?

Meer?

En als afsluiter van deze blog wil ik jullie dit nog snel meegeven. Binnenkort start Sanny haar eerste online cursus. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan hier in voor de mailing lijst: http://eepurl.com/coo3RP

Haar preps zijn volop bezig! Handig die reuze post-its!

Hey. I'm Silvie | Lifestyle Blog. Wij op Youtube?!

Sanny zoekt geluk, voor mij een Youtube kanaal, maar vooral een persoonlijkheid die ik iedereen, die op zoek is naar geluk, kan aanraden!

Met Sannys quote sluit ik deze blog af: "Je bent groter dan je denkt. Creëer een geweldig 2017!"

Enjoy!

#youtube #milo #sannyzoektgeluk #motivatiemaand #yoga #rekken #strekken